Izberite svojo državo ali regijo.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Samsungov pametni prstan je osvetljen!

MWC 2024 se je uradno začel, mobilni svetovni kongres (MWC), rojen leta 1995, pa je zdaj dosegel 29. leto.Kot ena vodilnih svetovnih tehnoloških oddaj seveda pritegne veliko pozornosti.

Na otvoritveni dan sta Honor in Xiaomi na mednarodnem trgu izvedla svoj prvi v čezmorski predstavitvi leta 2024. Honor je predstavil serijo Magic 6 in The Magic Vs Porsche Design, Xiaomi.Glede teh dveh dogodkov iz lansiranja je ekipa za poročanje LEI Technology MWC, ki sta jo vodila "Zhuang Tianming" in "Dingxi", v Barceloni poglobljeni pokritosti na kraju samem.Za podrobno vsebino sledite tehnologiji LEI (ID: Leitech).Poleg teh dveh dogodkov je ekipa Lei Technology opazila, da pametne nosljive naprave, kot je Samsung's Smart Ring Galaxy Ring, ki je skrivnostno nastopil na seriji Samsung Galaxy S24, kot "še eno stvar", je prvi dan MWC pritegnilo pomembno pozornost2024. Galaxy Ring je zdaj uradno označen kot "AI naprava", ki je vodil apetit občinstva.

Omeniti velja, da kljub strjevalnemu konceptu digitalnega zdravja in povečanem zanimanju za potrošnike za nosljive naprave, kot so pametne pasove in pametne ure, proizvajalci na razstavah, kot sta CES in MWC, prikazujejo manj novih nosljivih naprav.Vendar bi na tem MWC močni "vrnitev" Samsung, OnePlus in Xiaomi lahko vdihnil novo življenje na trg pametnih nosljivih izdelkov.

1. Ali Samsungov AI prstan vodi nov val v pametnih nosljivih tabelah

Na MWC 2024 so številni proizvajalci že razkrili nove pametne nosljive izdelke.Potopimo se v presenečenja, ki jih ti novi izdelki držijo z vidika ekipe za poročanje Lei Technology.

2. Samsung: "AI prstan" je resničen?

Ob svetovnem zagonu serije Samsung Galaxy S24 se je Galaxy Ring pojavil kot skrivnostni gost.Poleg potrditve svojega imena in splošne oblike je bilo razkritih malo informacij.Danes je bil Galaxy Ring prvič predstavljen na MWC 2024. Čeprav še ni na voljo za praktične izkušnje, je že pritegnil veliko medijske pozornosti.

(Vir fotografij: Lei Technology Reporting Team na kraju samem)

Galaxy obroč je pametna nosljiva naprava v obliki obroča, opremljena s senzorjem elektrokardiograma in senzorjem krvnega pretoka.Glede na uradne predstavitve ta obroč predvsem zagotavlja zdravstvena poročila o aktivnosti, spanju, prehrani in stresu.

Dejansko je pametne prstane že prej poskušalo več blagovnih znamk, kot je Oura, ki je bila po vsem svetu deležna široke pozornosti.






















Vendar se ti izdelki vedno soočajo s praktičnimi težavami, kot so življenjska doba baterije in izkušnje z nošenjem, ali njihove zmogljivosti za spremljanje se ne morejo primerjati s pametnimi pasovi.Samsungovi uradniki so navedli, da bo Galaxy Ring obravnaval ta vprašanja in, kar je še pomembneje, bo del družine "Galaxy AI", kar pomeni, da bo imel določene funkcionalnosti AI.

Ne glede na to je bil pametni prstan vedno označen kot "nova digitalna zdravstvena naprava ERA", vendar je bil tudi predmet tehnične razprave.Zdaj, ko Samsung vodi naboj v tej smeri in zagotavlja funkcionalnosti, povezane z AI, lahko kaže tudi na novo smer za pametni nosljivi trg.Če vas ta pametni prstan zanima, ne zamudite poročil na kraju samem iz Lei Technology.Za najnovejše informacije MWC 2024 sledite uradniku Lei Technology Weibo.

3. OnePlus: Življenjska doba baterije.

Po treh letih je OnePlus končno izdal svojo drugo pametno uro - OnePlus Watch 2. OnePlus Watch 2 nadaljuje krožno oblikovanje klicanje svojega predhodnika, posodobitev materiala za klicanje na Sapphire Glass in ohišje za bolj trpežno nerjavno jeklo.Po uradnih izjavah OnePlus Watch 2 ustreza standardom vojaškega razreda.Seveda je najpomembnejša prodajna mesta OnePlus Watch 2 njegova življenjska doba baterije.Vgrajena baterija z velikimi zmogljivostmi 500mAh omogoča, da traja 100 ur podaljšane življenjske dobe baterije.