Izberite svojo državo ali regijo.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의SvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийtiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescčeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederlandTaiwanTürk diliΕλλάδαDeutsch

Skladnost s RoHS

RoHS, zakonodaja brez svinca, "Direktiva 2002/95 / ES o omejevanju uporabe nekaterih nevarnih snovi v električni in elektronski opremi" se bo izvajala v celotni Evropski skupnosti od 1. julija 2006.

Njegov cilj je preprost - odstraniti skupno šest snovi iz električne in elektronske opreme (EEO), s čimer prispeva k varovanju zdravja ljudi in okolja.

Čeprav je RoHS direktiva Evropske unije (EU), morajo proizvajalci EEO zunaj Evrope upoštevati tudi to zakonodajo, če je oprema, ki jo proizvede, nazadnje uvožena v državo članico EU.

Izjava o skladnosti RoHS

Družba DAC si je prizadevala za podporo našim kupcem in dobaviteljski bazi, zavezala k skladnosti RoHS. V skladu s tem prizadevanjem bomo pomagali našim proizvajalcem in našim strankam voditi uvedbo RoHS. V tem postopku upravljanja je vključeno naslednje.
  • Pravilnik dobavitelja: obvestite naše stranke o pravilnikih RoHS naših proizvajalcev, ker se ti postopki še naprej razvijajo.
  • Podatki za posebne informacije: obvestite stranke o podrobnih podrobnostih podrobnosti o skladnosti, saj te informacije postanejo na voljo pri naših dobaviteljih.
  • Upravljanje inventarja: Zagotoviti pomoč pri upravljanju prehoda neskladnega inventarja s skladnim inventarjem (zlasti z upravljanjem plinovoda za proizvode).
  • Tržne zahteve: obdržati dobavitelje s tržnimi in specifičnimi potrebami kupcev, kar jim bo omogočilo bolj odzivnost.
  • Izobraževanje: DAC bo po svojih najboljših močeh tesno sodeloval z našimi dobavnimi partnerji našim cenjenim strankam in zaposlenim z najnovejšimi razpoložljivimi informacijami, ki so na voljo RoHS.

Izjava o omejitvi odgovornosti: upoštevajte, da izjave na tej strani ne predstavljajo pravnega nasveta in so brez pravilne garancije. Ta gradiva predstavljajo našo razlago okoljskih predpisov, ki so bili sprejeti ali se razmišljajo v različnih regijah po vsem svetu. Preden boste ukrepali na kateri koli od teh informacij, boste morali preveriti točnost naše razlage s svojim pravnim svetovalcem.