Izberite svojo državo ali regijo.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의SvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийtiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescčeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederlandTaiwanTürk diliΕλλάδαDeutsch

Zakaj IC komponente

Stroškovno učinkovit nakup

 • Pomanjkanje in časovno kritično povpraševanje sta se v preteklosti povezala s prodajo visokih storitev in izjemno visokimi cenami. To ni pristop IC COMPONENTS LTD. Na naši spletni strani kupci najdejo dosledno konkurenčne cene v skladu z ali nižjo od drugih spletnih vodilnih svetovnih distributerjev ali spletnih superstore. Imamo lastna skladišča v Hong Kongu. Glede na politiko preferencialov na davčnem področju v Hongkongu pridobimo močne konkurenčne cene med svetovnimi distributerji z nakupom elektronskih komponent po vsem svetu v skladišče v Hongkongu.
 • Izdelki vroče prodaje pomenijo, da imajo kupci v tem delu vedno veliko količino. Z drugimi besedami, bolj konkurenčna cena lahko učinkovito zmanjša stroške nabave. Da bi zadovoljili to zahtevo, je IC COMPONENTS LTD ustvaril profesionalne elitne ekipe, da bi vsak trenutek raziskali zahteve trga, s tem pa našemu oddelku za trženje zagotovili natančne informacije za naročila. Z velikim številom nakupov lahko kupci pridobijo bolj konkurenčno ceno in dolgoročno razpoložljivo zalogo. Z našimi profesionalnimi elitnimi skupinami, ki v vsakem trenutku raziskujejo zahteve trga, imamo natančno kalibracijo na trgu, ki nas vodi v naročila. Na podlagi preiskave težimo k nakupu velikih količin, da bi pridobili nižje cene.

Obsoleted & Težko najti Inventroy

Na podlagi poslovne filozofije, osredotočene na stranke, IC COMPONENTS LTD več pozornosti namenja elektronskim komponentam za vroče prodajo in težko fiksiranje (EOL), kar pomeni, da imate lahko bolj konkurenčne cene v vročih prodajnih izdelkih ali pridobite verodostojne in zanesljive vire težko najti (EOL) dele z IC COMPONENTS LTD.
Namesto da bi stranke podvržene dolgotrajnim iskalnim tveganjem v svetovnih iskanjih v redkih (EOL) elektronskih komponentah, takoj povezujemo razpoložljivi inventar s pomanjkanjem vsakega kupca v trenutku njihovega potrebe, preden dosežejo posrednike in manj ugledne partnerje dobavne verige.
Zavedamo se pomena omejenih ali izrabljenih izdelkov. Morda je to ključna sestavina pri popravljanju glasbene škatle z čudovitimi spomini. Morda je to nepogrešljiv del vašega norega izuma.
Zato ustvarjamo lastno težko najti inventuro, kupujemo omejene in na voljo komponente iz različnih okrožij. Ne glede na to, ali ste v prizadevanju za zmanjšanje podaljšanega časovnega časa ali poiskati zastarele in / ali izrabljene elektronske komponente, polprevodnike in druge težko najti elektronske komponente, ima IC COMPONENTS LTD strokovno znanje o preskrbovalni verigi za reševanje vašega materiala pomanjkanje. Hkrati nudimo tudi stroškovno učinkovite alternativne rešitve elektronskih delov.

Izvirni in verodostojni inventar

IC COMPONENTS LTD je zanesljiv distributer za kupce, ki iščejo izvirne in pristne dele. Prepričani smo, da kupci želijo potrditi svoje igrače - in njihova letala in njihova nadzorna srca - so izdelani s komponentami neverjetno visoke kakovosti.
Danes, kljub prefinjenim IT orodjem in brez primere vidnosti med partnerji dobavne verige, subpar ali ponaredki še vedno zmedejo industrijo. Nekateri neuporabljeni inventarji prehajajo prek prodajnih kanalov, ki niso v skladu s standardi sledljivosti, ravnanja in nadzora kakovosti.
Kako potrdimo pristnost in izvirnost naših izdelkov?
 • Formalna dobavna veriga izdelkov: Vir komponent neposredno vpliva na kakovost delov. Zato IC COMPONENTS LTD vedno strogo izbere naše zanesljive dobavitelje. Skupina naših strogih dobavnih verig je lahko samo visokokakovostni distributerji, ki ustrezajo našim neverjetno visokim dobaviteljevim standardom, kot so proizvajalci, distributerji franšiz, proizvajalci originalne opreme, CM, neodvisni ugledni distributerji.
 • Močan center za testiranje IC COMPONENTS LTD: Z ozirom na sredstva matične družbe, od ustanovitve IC COMPONENTS LTD že ima celovito celovit in strog niz standardov testiranja, uporablja najnaprednejšo inšpekcijsko opremo ter ima znanja inženirjev za področje aplikacij, ki posvečajo preverjanju vseh sestavnih virov in izdelkov.
Vse komponente so poslane v center za preizkušanje kakovosti IC COMPONENTS LTD, kjer se pregledajo in preverijo poreklo (po naši 200-kratni povečavi, rentgenskem testu in testiranju preverjanja acetona itd.) Pred vnosom inventarja in pošiljanjem v končne odjemalce.

Osebno usmerjena služba

24 ur Dostava
Deli na zalogi so na voljo za takojšnjo dostavo. V danem trenutku je več kot 750.000 izdelkov na zalogi in je pripravljeno za dostavo iz skladišč IC COMPONENTS LTD. To pomeni, da ni časov za proizvode, ki so na zalogi. 
60-dnevna garancija
Elektronske komponente, ki jih kupite, vključujejo 60-dnevno garancijo. Če na izdelku, ki smo ga dostavili, je nekaj narobe, bomo sprejeli zamenjavo ali vrnitev izdelka le, če so izpolnjeni vsi spodnji pogoji:
 • Obstajajo težave s proizvodi, ki smo jih dobavili, kot so pomanjkanje količine, dostava napačnih predmetov in navidezne zunanje napake (zlom in rja itd.), In takšne težave smo potrdili.
 • O napaki, opisani zgoraj, smo obveščeni v roku 7 dni po dobavi izdelkov.

Enostavnost poslovanja
 • Obsežne in ažurne informacije o izdelku:
  Za zagotovitev preglednosti objavljamo cene skupaj z vsemi potrebnimi podrobnostmi, ki jih kupci potrebujejo za sprejemanje odločitev na podlagi informacij, in razpoložljivost se osvežuje tako pogosto kot vsakih 10 minut, vključno s podatki o delih, stroški, podatkovni listi, količini itd. Če potrebujete več informacije o tehničnih podatkih, kliknite tukaj: http://www.alldatasheet.com.
 • Najprimernejši motor za iskanje in e-javna naročila:
  Najprimernejši iskalnik vam omogoča hitro in enostavno iskanje in kupovanje delov. Zbirka spletnih orodij pomaga povečati produktivnost in učinkoviteje upravljati svoje podatke o računu.
* BOMs Kupci lahko naložijo seznam delov, da dobite informacije o zalogah (količine, večkratne cene, razpoložljivost / čas, proizvajalec itd.) In prenesete v namizne kvote.
* RFQs Na kupce je mogoče odgovoriti skoraj takoj, proizvodni cikli pa se še naprej naročajo.
c.24 / 7 Samopostrežno Nakupovanje: Poskrbite za osvobojeno, samopostrežno nakupovanje. Namesto da čakamo, da se nekdo vrne z odgovorom, kupcem omogočamo iskanje in naročanje komponent ne glede na čas ali lokacijo delov

Strokovne ekipe

Naš vertikalni sistem poslovne strukture v kombinaciji z našimi zelo konkurenčnimi in strokovnimi ekipami, vključno z našimi kolegi iz upravnega oddelka, oddelka za nadzor kakovosti, oddelka za tehnologijo, oddelka za kadre, prodajnega oddelka (Online in linije), finančnega oddelka, oddelka za logistiko in oddelka za skladišča , vse omogočajo našemu podjetju, da našim strankam ustvarja neomejeno kakovost storitev, ki pokrivajo celotno dobavno verigo.