Izberite svojo državo ali regijo.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의SvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийtiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescčeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederlandTaiwanTürk diliΕλλάδαDeutsch

Politika kakovosti

Politika kakovosti

Zagotavljamo vrhunske izdelke in odlične storitve za kupce po vsem svetu s standardizacijo, tehnološkimi inovacijami in stalno izboljševanjem.
Prihodnost naše organizacije je odvisna od kakovosti.

Okoljska, zdravstvena in varnostna politika

Izdelujemo zelene izdelke s tehnološkimi inovacijami, skladno z okoljskimi predpisi, preprečujemo onesnaževanje, ohranjamo vire in se posvetujemo nenehnemu izboljševanju okolja.
Redno komuniciramo z vsemi zainteresiranimi stranmi in jih vključujemo v naša prizadevanja za vzdrževanje učinkovitega sistema za varovanje okolja, zdravja in varnosti. Uprava je v celoti podprla to okoljsko, zdravstveno in varnostno politiko, da bi zagotovila njegovo izvajanje na vseh ravneh v organizaciji in je na voljo javnosti.

Politika OH & S

Izpolnjevanje zakonskih in zakonskih zahtev, vzpostavitev zdravega in varnega delovnega okolja, usposabljanje in obveščanje javnosti o zdravju in varnosti ter nenehno izboljševanje zdravja in varnosti, preprečevanje poškodb in bolezni.

Politika o nevarnih snoveh

Da bi zaščitili edino življenjsko okolje za človeka, zemljo, izjavljamo, da so izdelki, ki jih proizvajajo IC-kompresorji, v skladu z zahtevami EU RoHS in s tem povezanimi strankami.

Delovna politika

Ljudje usmerjeni, osebje in & stranka & usmerjen k poslovnemu partnerju, upoštevati veljavne zakone in predpise, varovati okolje, prevzeti družbene odgovornosti in ga stalno izboljševati.

Politika poslovne etike

Upoštevati moramo najvišje etične zahteve in se zavezujemo: pošteno vodenje posla, prepoved korupcije, izsiljevanja in poneverbe; prepovedati ponudbo ali sprejemanje podkupnine; razkriti informacije o poslovnih dejavnostih, strukturi, finančnem položaju in uspešnosti; spoštujejo in ščitijo pravice intelektualne lastnine; upoštevati načelo poštenega poslovanja, oglaševanja in konkurence; zaščiti zaupnost nezaželenih oseb; dejavno vključevati v skupnosti.
Za več informacij o naši politiki kakovosti, kontaktiraj nas.