Izberite svojo državo ali regijo.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Qualcomm se je aktivno pripravljal na 5G in porabil 3,1 milijarde USD za nakup RF360 Holdings

Qualcomm je 17. septembra sporočil, da je dokončal nakup preostalih delnic RF360 Holdings Singapore Ltd. Qualcomm je dejal, da je to še en pomemben mejnik pri postavitvi strategije 5G in vodilni panogi. Qualcomm je z nakupom pridobil več kot 20 let izkušenj na področju tehnologije RFFE filtriranja. V prihodnosti lahko strankam ponudimo celovite rešitve od konca do konca od podatkovnih strojev do antene.

Qualcomm je razkril, da je imela družba TDK Electronics (prej EPCOS) avgusta letos preostale delnice skupnega podjetja v vrednosti 1,15 milijarde ameriških dolarjev. Skupna nabavna cena je znašala približno 3,1 milijarde RMB, vključno z začetnimi naložbami. Plačila TDK in razvojne obveznosti, ki temeljijo na prodaji skupnih vlaganj.

Razume se, da je RF360 skupno podjetje med Qualcomm in TDK. Skupno podjetje je že prej sodelovalo s tehnologijo Qualcomm pri izdelavi RF filtrov v sprednjem delu, da bi podprlo Qualcomm Technologies, da bi zagotovilo celovite 4G / 5G RF prednje rešitve.

Predsednik Qualcomma Cristiano Amon je dejal, da je bilo naše prejšnje skupno podjetje izboljšati Qualcommove RF-rešitve in omogočiti Qualcomm-u resnično celovito rešitev za ekosistem mobilnih naprav. Ta cilj je zdaj dosežen.

Poudaril je tudi, da po vsem svetu obstaja več kot 150 izdelkov, zasnovanih z uporabo rešitev Qualcomm 5G. Skoraj vsi izdelki uporabljajo podatkovne stroje Snapdragon 5G in RF sisteme. Zelo sem vesel, da so se zaposleni v skupnem podjetju uradno pridružili podjetju Qualcomm in postali pomembni člani ekipe podjetja RF za podjetja. Veselite se nadaljnjega sodelovanja v prihodnosti, naj Qualcomm pospeši svet 5G in zagotovi več inovacij.

Po zaključku nakupa družba Snapdragon 5G modem in RF sistem ponuja prve komercialne 5G nove vesoljske posrednike pod 6 GHz (pod 6 GHz) in milimetrskimi valovi (mmWave) ter integrirane ojačevalnike moči, filtre, multiplekse, antene prilagoditev, ojačevalnik z nizkim nivojem hrupa (LNA), preklapljanje komponent in sledenje paketov.

Qualcomm je omenil, da bo rešitev druge generacije prednjega dela RF v portfelju 5G nadalje podpirala originalne proizvajalce izdelkov za hitro in obsežno zasnovo ter uvedbo 5G multimode naprav, ki so tanke, močne in z energijo učinkovite. Inovacije na tehnološki ravni, kot so sledenje paketov širokopasovnih povezav in prilagodljivo anteno, združujejo podatke in RF vhodne dele, da bi zagotovili 4G / 5G vodilno moč v industriji, hitrost prenosa podatkov in pokritost ter nov spekter in 5G Večja zapletenost večje pasovne širine.