Izberite svojo državo ali regijo.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Kakšen je "podatkovno osredotočen" način, na katerega lahko Intel odgovori?

Kako strateško razporediti podjetja v čas, ki je osredotočena na podatke, kako globoko vkopati v vrednost podatkov. To je izziv, s katerim se mora soočiti vsako podjetje. 6. avgusta je Intel v Pekingu organiziral skupino za izmenjavo izkušenj uporabnikov uporabniške platforme Xeon, na kateri je predstavil Intelovo strateško razmišljanje o tem vprašanju in ga delil s četrto paradigmo, Jinshanyun, Haixin Kejin, Ningde Times in drugimi kupci. Najboljše prakse na področju analitike podatkov, storitev v oblaku, umetne inteligence in pametne proizvodnje.

Kot je povedala Liang Yali, generalna direktorica skupine Intel Corporation za rešitve korporacije Intel Corporation, se dogajajo spremembe v industriji, ki so usmerjene na podatke. Zlasti v zadnjih dveh letih je celotna količina podatkov, proizvedenih po vsem svetu, doslej predstavljala 90% vseh podatkov. Na žalost je le majhen odstotek podatkov dejansko analiziran in objavljen. "V podatkovno osredotočeni dobi je hitra pridobitev vpogleda in doseganje rasti vrednosti nujna težava za podjetja." Liang Yali je dejal: "Intel je zavezan graditi močne, stabilne, zanesljive in učinkovite izdelke, osredotočene na podatke. Združite se, da izpolnite zahteve glede delovne obremenitve različnih industrij in scenarijev uporabe, pomagate podjetjem, da povečajo svoje glavne konkurenčne prednosti, nato pa omogočijo preoblikovanje in nadgradnjo industrije Baibai. "

Ga. Liang Yali, generalna direktorica skupine Intel Industry Solutions Group, Kitajska

Intel je zgradil trojko za sodobni podatkovni center. Najprej je varen podatkovni center. Razširljivi procesorji Intel® Xeon® 2. generacije so zasnovani za novosti za posodobitev podatkovnih centrov, ki izboljšujejo operativno učinkovitost široke palete infrastrukture, poslovnih aplikacij in tehničnih računalniških aplikacij za izboljšanje skupnih stroškov lastništva (TCO) in izboljšanje produktivnosti uporabnikov. V primerjavi s prejšnjo generacijo se sistemi, zgrajeni na procesorjih Xeon druge generacije, osredotočajo na gradnjo agilnejših storitev in prebojnih zmogljivosti.

Drugič, podatkovni centri potrebujejo močnejše zmogljivosti shranjevanja podatkov. Tu je koristna tehnologija AuroraTM. Obstojni pomnilnik podatkovnega centra Intel® AoTengTM združuje visoko zmogljivost, ekonomičnost in vzdržljivost na način, ki brez primere zmanjšuje velike zamude pri zajemu podatkov iz sistemske shrambe.

Končno podatkovni centri zahtevajo hitrejši prenos podatkov. Zaradi tega Intel ponuja vrsto tehnologij, ki jih predstavljajo silikonski fotoni, kar lahko močno izboljša zmogljivost prenosa podatkov in reši ozko grlo prenosa.

Liang Yali je zaključil: "Intelova tehnologija izdelkov, osredotočena na podatke, je zasnovana tako, da podjetjem pomaga doseči hitrejši prenos podatkov, močnejšo shranjevanje in več obdelave na podlagi optimiziranih rešitev, s čimer pridobijo vpogled v podatke, ustvarjajo poslovno vrednost in dosegajo nadgradnjo."

Na konferenci sta voditelja Četrte paradigme in Jinshan Cloud predstavila, kako zgraditi podjetniški sistem AI programske in strojne integracijske sisteme, ki temelji na drugi generaciji razširljivega procesorja Intel Xeon in pomnilniških in shranjevalnih rešitev Intel AoTeng. Izdelki iz gole kovine, ki ustrezajo potrebam več scenarijev in optimizirajo razporeditev virov.

Četrta paradigma samorazvite programske in strojne opreme AI integracijski sistem SageOne, zaradi kombinacije razširljive platforme Intel Xeon in trpežljivega pomnilnika Intel AoTeng, je zmogljivost daleč pred skupnim okvirom industrije. Jinshan Cloud je ustvaril porazdeljeno nameščeno gručo. Glede na procesor Intel Xeon Gold in obstojni pomnilnik AoTeng lahko hitrost uvajanja povečate na 20 minut, da dokončate nalogo 1000 fizičnih strojev za samodejno namestitev.

V istem obdobju sta si svoje primere delila tudi predstavnika iz Ningdejeve dobe in Haixin Kejin. Proizvodna linija v dobi Ningde je bila močno zaskrbljena zaradi sistema back-end. Po zamenjavi izdelkov, ki temeljijo na razširljivi platformi Intel Xeon, se je izpadno okno skrajšalo z dvojno količino podatkov. Haixin Kejin uporablja procesor Intel Xeon Gold 6240 in obstojno spominsko kombinacijo Intel AoTeng, zaradi česar je njegova rešitev bolj primerna za scenarije, kot je prepoznavanje funkcij na dlani z veliko zmogljivostjo baze podatkov in večkratno shranjevanje prstnih odtisov.

Omeniti velja, da so se konference udeležili tudi predstavniki Dell, Xinhua San, Huawei, Inspur, Lenovo, Zhongke Shuguang, ZTE in drugih podjetij, da bi videli in poslušali Intelov portfelj izdelkov, osredotočen na podatke za promocijo industrije. Inovacije, pospešijo čudovito prakso digitalne ekonomije.