Izberite svojo državo ali regijo.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Epidemične razmere so poslabšale poslovno okolje, JDI pa so ga podprla dodatna sredstva v višini 10 milijard jenov.

Kot poroča Kyodo News, je JDI 13. septembra napovedala, da je dosegla osnovni dogovor z neodvisno investicijsko svetovalno družbo Ichigo Asset Management in bo prejela dodatno financiranje do 10 milijard jenov.

JDI je že 31. januarja izjavil, da je z Ichigo Asset Management dosegel dogovor o pridobivanju do 100,8 milijarde jenov.

S sklenitvijo novega sporazuma je financiranje JDI iz Ichigo Asset Management doseglo 110,8 milijarde jenov.

Kyodo News je dejal, da bo 50,4 milijarde jenov novih delnic, ki so bile prvotno načrtovane za dodelitev Ichigo Asset Management, na skupščini izrednih delničarjev 25. marca, zvišane na 60,4 milijarde jenov in bodo o njem glasovali na redni skupščini delnic konec junija.

Od 60,4 milijarde jenov bo Ichigo Asset Management prejel 5 milijard jenov prednostnih delnic in 55,4 milijarde jenov novih pravic za rezervacijo delnic.

Predsednik Ichigo Asset Management Scott Callon je na tiskovni konferenci dejal: "Še naprej bomo dokončali prestrukturiranje podjetij JDI" in poudaril, da se ne bo umaknil.

Poleg tega je predsednik JDI Ju Ganggang v odzivu na novo kronično pljučnico dejal, da bo, čeprav se je operativno okolje poslabšalo, "kapitalski promet zagotovljen."