Izberite svojo državo ali regijo.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

LED filmski zaslon Samsung Onyx je predstavljen v Avstraliji

Pred kratkim je Samsung Electronics namestil Onyx zaslon v HOYTS EntertainmentQuarter v parku Moore, Sydney. To je prvič, da je filmski zaslon OnyxLED pristal v Avstraliji. Novi izdelek uporablja Samsungov najnovejši 14-metrski LED zaslon OnyxCinema. Do marca letos bo Samsung Electronics namestil še en 10 metrov dolg zaslon Onyx na HOYTSHighpoint v Melbournu v Avstraliji.

HyeseungHa, višji podpredsednik vizualnega prikazovanja pri Samsung Electronics, je dejal: "Ker se svetovni filmski trg še naprej razvija, gledališča iščejo nove načine za izboljšanje izkušenj pri gledanju filmov." Svojim strankam zagotavljajo izrazito vizualno izkušnjo. Navdušeni smo, da bomo s HOYTS-om pomagali pri prikazovanju izdelkov, ki jih lahko ponudimo v gledališki kakovosti slike, in zagotovili dobro izkušnjo za naše občinstvo in jih znova in znova vračali v kino.

Poročajo, da je HOYTS vodilni v zabavni industriji, saj ima več kot 50 kinodvoran v Avstraliji in Novi Zelandiji. Na novo prenovljeni HOYTS EntertainmentQuarter, ki se nahaja v parku Moore v Sydneyu, bo služil kot vodilni kino HOYTS in gostil avstralske premiere in prireditve na rdeči preprogi.

"Vedno iščemo nove načine, kako ostati naprej in svojim gostom zagotoviti nepričakovane stvari," je dejal Damian Keogh, izvršni direktor in predsednik skupine HOYTS. "Zato pripeljemo in vključimo prvi zaslon OnyxCinemaLED v nas. Razlog za kino. Ti zasloni popolnoma spremenijo pravila igre in našim gostom zagotavljajo izjemno doživetje filma in zabave."

Zaslon, ki ga je tokrat namestil HOYTS, združuje ločljivost 4K, kakovost slike HDR in največjo svetlost 146fL, kar je skoraj desetkrat več kot v standardni tehnologiji projektorjev.

S sodelovanjem s pacifiškim gledališčem v Los Angelesu, kino Capital v Pekingu na Kitajskem in gledališčem Sihlcity v ArenaCinemas, Zürichu, Švica so v večjih mestih po svetu namestili Samsungove LED zaslone Onyx.