Izberite svojo državo ali regijo.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Raziskovalni napev: Pričakuje se, da se bo vrednost izvoza za svetovno livarno v Q1 povečala za skoraj 30% letno, epidemija se bo odražala v drugem četrtletju

Glede na analizo raziskovalno-razvojne agencije TrendForce's Topology Industrial Research Institute je industrija livarne rezin v prvem četrtletju nadaljevala vbrizgavanje naročil in zalog v zadnjem četrtletju, skupna vrednost proizvodnje pa naj bi se zmanjšala za 2% v primerjavi s prejšnjo četrt. Vendar pa se bo z vidika celotnega leta, ki bo koristilo nižjemu osnovnemu obdobju v istem obdobju lani, pričakovano povečalo za skoraj 30% letno. Vendar je nova kronična pljučnica prizadela svetovni trg, zagon gospodarske rasti se je upočasnil, povpraševanje pa je spremenljivo, kar lahko oslabi prihodnjo silo rasti.

Poleg tega so najboljši trije prodajalci v svetovnem prihodku od livarne rezin rezin še vedno TSMC, Samsung in GF, kar je skladno z lansko uvrstitvijo v četrtletje.


V poročilu je bilo poudarjeno, da čeprav je prvo četrtletje 2020 tradicionalna izven sezone, so se ocene prihodkov za večino livarn rezin valijev povečale, kar odraža pričakovanja o oživitvi industrije polprevodnikov 2020, večje povpraševanje po ključnih dogodkih in dopolnitev zalog kupcev; Vendar pa zaradi vpliva nove kronične pljučnice motijo ​​ustaljeni načrt proizvodnje proizvajalcev dobavne verige, kar bo vplivalo na industrijo polprevodnikov gorvodne verige. Trenutno je večina naročil livarne rezin v letu 2020 običajnih in ne bo vplivala na uspešnost poslovanja v letu 2020 v prvem četrtletju. Čas upočasnitve je negotov, negativni učinki, ki jih bo povzročil vpliv epidemije, pa bodo najverjetneje odražali uspešnost prihodkov v drugem četrtletju 2020.