Izberite svojo državo ali regijo.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Nova kolekcija! Huawei je izdal prvi na svetu Bluetooth in nizko učinkovit brezžični čip Kirin A1

6. septembra je Huawei na konferenci IFA 2019 v Berlinu v Nemčiji uradno izdal prvi svetovni Bluetooth in nizko učinkovit Bluetooth brezžični čip, Kirin A1, z odlično zmogljivostjo za preprečevanje zagozditve in visoko zmogljivo dvokanalno povezavo Bluetooth. Medletna zamuda se zmanjša za 30%, hitrost prenosa se poveča za 2,8-krat, reproducirana pa je kakovost zvoka visoke ločljivosti brez izgub!

Direktor podjetja Huawei za potrošnike Yu Chengdong je predstavil tudi prvo brezžično slušalko FreeBuds 3, opremljeno s čipom Kirin A1, ki je majhnih velikosti in zmogljiv. Z odprtim dizajnom ušesnih ušes je prva prava brezžična slušalka na svetu z odprtim dizajnom, ki podpira aktivno zmanjševanje hrupa in učinkovito odpravlja hrup iz okolice.

V primerjavi z AirPods 2 Huawei FreeBuds 3 napolni hitreje, traja dlje in ima nižjo zamudo. Razume se, da Freebuds 3 lahko omogoči dvosmerno povezavo Bluetooth, kar ima prednost v zmanjšanju zamud za 30% in porabi energije za 50%. Te prednosti pa se lahko odražajo le pri povezovanju telefonov Huawei.

Poleg tega vsaka slušalka v Freebuds 3 zagotavlja do 15 dB zmanjševanja hrupa v okolju, pri čemer je latenca kar 190 ms. Deluje tudi s senzorjem kosti, da zazna glasovne vibracije uporabnika in s tem poveča jasnost klica.

Glede vzdržljivosti lahko Freebuds 3 zdrži 4 ure in ima 20-urno življenjsko dobo baterije.

Razume se, da ima ta slušalka dve barvi v črni in beli barvi, nekatere regije pa bodo prodane naslednji mesec.