Izberite svojo državo ali regijo.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Majhna množična proizvodnja LED, prihodki Everlight naj bi se leta 2020 pobrali

Po poročilu MoneyDJ je Evergrande, večje podjetje za embalažo LED, od leta 2019 pod vplivom rdeče konkurence dobavne verige in padanja cen LED, prihodki pa še naprej upadajo. Ocenjujejo, da se bodo letni prihodki že tretje leto zapored znižali za 15-20%.

Vendar pa je na novembrskem poročanju o podjetjih Everlight izjavil, da naj bi do leta 2020 povečal proizvodnjo za 180 KK, predvsem za Mini LED nevidno luč in avtomobilske aplikacije. Optimističen je, da bo skupna uspešnost v prihodnjem letu rasla za dvomestne odstotke, povečala pa se bo tudi bruto stopnja dobička. izboljšati.

Razume se, da je prihodek Everlight za tretje četrtletje tega leta znašal 5,173 milijarde juanov (NT $, enako spodaj), kar je 17,7% več kot v enakem obdobju leta; bruto dobiček v višini 25,9%, letno povečanje za 2,1 odstotne točke, predvsem zaradi zmanjšanja deleža izdelkov za razsvetljavo; stopnja dobička iz poslovanja 5,38%, letno znižanje za 0,02 odstotne točke; čisti dobiček po obdavčitvi je znašal 292 milijonov juanov, letno zmanjšanje za 4,3%.

V prihodnosti bodo novi izdelki, kot so nevidna svetloba, avtomobilska industrija in različne nišne razsvetljave, še naprej rasli, Mini LED pa je po vsaj enem letu razvoja postopoma prešel v fazo množične proizvodnje, pričakuje, da se bodo prihodki v letu 2020 stabilizirali. Ali rahlo zrastejo.

Direktor Everlight Liu Bangyan je tudi na brifingu povedal, da prihodnji leto zagon rasti prihaja iz dveh glavnih področij, najprej so novi izdelki, vključno z žarnicami UVA in UVC, svetilkami rastlin in komercialno razsvetljavo; drugič, izdelki za osvetlitev ozadja, vključno z Mini LED, zasloni, elektriko Tako konkurenca kot tudi TV aplikacije imajo možnost rasti. Optimističen je, da bo skupna uspešnost v naslednjem letu rasla za dvomestne odstotke (več kot 10%).

Everlight Electronics je tajvansko optoelektronsko podjetje, ki proizvaja LED. Leta 2009 je bilo ustanovljeno v Tajpeju in je bilo leta 2009 sedmo največje podjetje na svetu, leta 2016 pa je bilo uvrščeno v petega največjega svetovnega proizvajalca na svetu. Everlight Electronics ima 30 let profesionalnih izkušenj na področju raziskav in razvoja sestavnih delov LED in igra ključna vloga v svetovni industriji LED.