Izberite svojo državo ali regijo.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

LG je pokazal uspešno testiranje fluorovodika, proizvedenega v Koreji, in ga začel uporabljati na proizvodni liniji.

Kot poroča BusinessKorea, je LG dokazal, da je opravil testiranje visokočistilnega vodikovega fluorida, proizvedenega v Koreji, in ga začel uporabljati v proizvodnem procesu. To je en mesec pred prvim pričakovanjem.

Po navedbah industrijskih virov je LG Display pred kratkim opravil zadnji preizkus visokočiščnega vodikovega fluorida, ki ga je dobavila korejska družba, in ga začel uporabljati na proizvodni liniji. V skladu s poročilom o preskusu samodelan vodikov fluorid ustreza proizvodnim in stroškovnim zahtevam. Po poročilih je LG dokazal, da se korejski fluorovodik uporablja za vodilne proizvodne linije plošč, kot so organske svetleče diode (OLED).

Poleg tega naj bi Samsung Display septembra v Koreji opravil test visokočistilnega vodikovega fluorida. Trenutno v testu niso bila ugotovljena nobena kritična vprašanja, lokalni proizvodi pa bodo verjetno uporabljeni za množično proizvodnjo takoj po končnem preskusu. Pred tem je Samsung pokazal uporabo fluorovodika od japonskih in korejskih materialov.

Za razliko od proizvodnih linij za polprevodnike, ki uporabljajo nanoskalete, za proizvodnjo plošč ne potrebujemo vodikovega fluorida ultra visoke čistosti s čistostjo 99,9999999999%. Vodikov fluorid se uporablja predvsem za vlažno jedkanje za odstranjevanje pokvarjenih premazov ter za čiščenje in odstranjevanje organskih materialov in oksidov na površini zaslona.

"LG Display je 24. avgusta dejal, da bo potrebno nekaj časa za testiranje domačega proizvedenega vodikovega fluorida, vendar bo končan hitreje, kot je bilo pričakovano." Predstavnik industrije je dejal: "S tem testom bo odvisnost LG-ja od japonskega vodikovega fluorida močno nižja, toda zagotavljanje dobave vodikovega fluorida ultra visoke čistosti je še vedno težava. "