Izberite svojo državo ali regijo.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Huahongova prihodkovna inovacija v letu 2019 znaša kar 932,6 milijona ameriških dolarjev, tovarna Wuxi pa dosega 7,4 milijona ameriških dolarjev pri ciljih pošiljanja

13. februarja 2020 je Hua Hong Semiconductor Co., Ltd. (Hong Kongška borza: 1347), vodilna svetovna livarna edinstvenih tehnoloških čistih rezin, razglasila danes decembra 2019 Obsežne rezultate poslovanja za tri mesece, ki so se končali 31. avgusta.

Glavni finančni kazalniki za četrto četrtletje 2019 (nerevidirano)

Prihodki od prodaje so znašali 242,8 milijona USD, medletno znižanje za 2,5% in medletno povečanje za 1,6%.

Bruto dobiček je znašal 27,2%, medletno znižanje za 6,8 odstotnih točk in mesečno znižanje za 3,8 odstotne točke.

Dobiček obdobja je znašal 14 milijonov USD v primerjavi z 48,6 milijona USD v istem obdobju lani in 44,4 milijona USD v prejšnjem četrtletju.

Dobiček lastnikov matičnega podjetja je znašal 26,2 milijona ameriških dolarjev v primerjavi z 49 milijoni dolarjev v istem obdobju lani in 45,2 milijona dolarjev v prejšnjem četrtletju.

Osnovni dobiček na delnico je znašal 0,020 USD, v primerjavi z 0,042 USD v istem obdobju lani in 0,035 USD v prejšnjem četrtletju.

Donosnost čistih sredstev (letno) 4,8%.

Glavni finančni kazalniki za leto 2019 (nerevidirano)

Prihodki od prodaje so dosegli rekordno visoke vrednosti in dosegli 932,6 milijona ameriških dolarjev, kar je 0,2% več kot leto prej.

Bruto dobiček je znašal 30,3%, kar je 3,1 odstotne točke manj kot preteklo leto.

Dobiček leta je znašal 155 milijonov dolarjev v primerjavi s 185,6 milijona dolarjev za preteklo leto.

Dobiček lastnikov matičnega podjetja je znašal 162,2 milijona dolarjev v primerjavi z 183,2 milijona dolarjev v preteklem letu.

Osnovni dobiček na delnico je znašal 0,116 USD, medtem ko je lani znašal 0,171 USD.

Donosnost čistih sredstev je znašala 7,4%.

Smernice za prvo četrtletje 2020

Pričakujemo, da bo prodaja približno 200 milijonov dolarjev.

Pričakujemo, da bodo bruto marže znašale med 21% in 23%.

Izplačilo dividend v letu 2019

Družba bo načrt delitve dividend za proračunsko leto 2019 sprejela na letnem zasedanju maja 2020.

Sporočilo predsednika

G. Tang Junjun, predsednik in izvršni direktor podjetja, je komentiral rezultate v četrtem četrtletju:

"Vesel sem, da lahko z vami delim rezultate družbe v četrtem četrtletju 2019. Kot veste, je vodstvo podjetja za četrto četrtletje postavilo zelo zahteven prodajni cilj v višini 242 milijonov dolarjev. Vemo, da je to naporna naloga. Prihodki od prodaje v četrtem četrtletju podjetja so dosegli 242,8 milijona ameriških dolarjev, kar je rezultat iskrenega sodelovanja in usklajenega prizadevanja celotne ekipe v zahtevnem tržnem okolju. Ključno je, da je nova 12-palčna proizvodna linija Wuxi dosegla cilj pošiljanja v USD 7,4 milijona, kar je zelo pomembno za prihodnji razvoj podjetja. Bruto dobiček v četrtletju je znašal 27,2%. Padec bruto dobička je bil predvsem posledica zmanjšanja izkoriščenosti zmogljivosti in povečanja stroškov za zaposlene. Zelo smo ponosni uradne proizvodnje v četrtem četrtletju. "

"Na trenutno rastočem trgu pametnih telefonov 5G trenutno podjetje ponuja največ vgrajenih bliskovnega pomnilnika, napajalnih disketnih naprav, RF-SOI in tehnične podpore za upravljanje moči za številne vrhunske stranke doma in v tujini. Naše tehnološko raziskave in razvoj Skupina se kot vedno napolnjuje za rastoči trg pametnih telefonov 5G in razvija bolj napredne tehnologije za sorodne izdelke, ki bodo letos začeli s proizvodnjo v 12-palčni tovarni v Wuxiju. V tej novi proizvodnji smo videli proizvodnjo različnih izdelkov linija. Velike priložnosti, kot so čipi pametnih kartic, MCU-ji, diskreti za napajanje, CIS, logični in RF čipi. Kupci so zelo zainteresirani za to. Za vodstvo podjetja je trenutna prednostna naloga, da se 12-palčna proizvodna linija lahko dokonča vzpon poteka gladko in hitro. Povečajte obseg in čim prej prispevajte k rasti prihodkov in dobička podjetja. "

"2019 je odlično leto za Hua Hong Semiconductor." G. Tang je komentiral letno uspešnost podjetja. "Okolje polprevodniške industrije v letu 2019 je polno izzivov, podjetje pa ni zgradilo le napredne 12-palčne proizvodne linije, temveč je bila tudi njegova celotna operativna zmogljivost zelo močna in izjemna. Na to sem zelo ponosen. analiza Ameriškega združenja za industrijo polprevodnikov, Svetovni trg polprevodnikov se je v letu 2019 zmanjšal za 12%, vendar so skupni prihodki od prodaje našega podjetja dosegli 932,6 milijona USD, kar je za 0,2% več kot v preteklem letu. povečano povpraševanje po izdelkih MCU, super junction, IGBT in splošnih izdelkih MOSFET, zlasti na Kitajskem, v preostali Aziji in Evropi. Bruto dobiček je znašal 30,3%, kar je 3,1 odstotne točke manj kot prejšnje leto, predvsem zaradi manjša izkoriščenost zmogljivosti, višji stroški osebja in višji stroški na enoto surovin, ki so bili delno kompenzirani z višjimi povprečnimi prodajnimi cenami. Čisti dobiček Stopnja znaša 16,6%. "

G. Tang je zaključil: "Izjemno sem počaščen, da bom lahko vodil izjemno ekipo. Nadaljevali bomo z delom, da bomo brez strahu pred izzivi povečali zmogljivost Wuxija. Prepričan sem, da s podporo delničarjev in upravnega odbora direktorjev, vodili bomo podjetje Doseg nove višine. "