Izberite svojo državo ali regijo.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Finančno poročilo Heshuo Q3 je privlačno, nove zmogljivosti ne izključujejo postavitve tovarn v Vietnamu in Indiji

Družba Taiwan Electronics Co., Ltd. in Shuo Shuo sta povedala, da naj bi v četrtem četrtletju prenosni računalniki v treh glavnih izdelkih zmanjšali pošiljke za 10-15%, namizni in matični plošči pa se bodo zmanjšali tudi za 15-20%. Le drugi izdelki so boljši. Obstaja priložnost za podaljšanje sezone.

Heshuo je imel 7. finančno poročilo, objavil je poročilo o dobičku v tretjem četrtletju, enoletni prihodek v višini 354,7 milijarde tajvanskih dolarjev (enaka enota), četrtletni porast za 18,5%, letno povečanje za 10,2%; bruto marža 3,8%, četrtletno povečanje za 0,4 odstotne točke, letno povečanje za 0,5 odstotne točke; dobiček iz poslovanja v višini 6,23 milijarde juanov, četrtletno povečanje za 110,5%, letno povečanje za 75%; presežek pred obdavčitvijo 8,6 milijarde juanov, sezonsko povečanje za 102%, letno povečanje za 140%, čisti dobiček po obdavčitvi za 6,3 milijarde juanov, četrtletno povečanje za 115%, letno povečanje za 120%, čisti dobiček po obdavčitvi 2,41 juana na delnico, kar je bolje kot v prvem četrtletju 1,33 juana in 1,08 juana v istem obdobju lani.

Zbrano v prvih treh četrtinah letošnjega finančnega poročila, prihodki so znašali 948,2 milijarde juanov, letna stopnja rasti 8,5%; bruto dobiček 3,2%, kar je nekoliko nižje od 3,3% v istem obdobju lani; dobiček iz poslovanja v višini 9,6 milijarde juanov, letna stopnja rasti 30,8%; pred obdavčitvijo Presežek je 14,6 milijarde juanov, letna stopnja rasti je 60%, čisti dobiček po obdavčitvi je 9,8 milijarde juanov, letna stopnja rasti je 30%, čisti dobiček po davku pa 4,25 juana, kar je več kot 3 juana v istem obdobju lanskega leta.

Li Shuo, izvršni direktor Heshuo, je dejal, da je povečanje prihodkov v tretjem četrtletju najpomembnejši prihranki stroškov, ki so veliko prispevali k bruto dobičku. Poleg tega je upravljanje zalog letos močno padlo, nadzor stroškov je boljši kot v preteklih letih, povečala se je tudi stopnja bruto dobička. Obenem je podjetje previdno tudi pri sodelovanju s strankami, tako da je nadzor nad proizvodnjo visok, viri se ne zapravljajo, izboljšuje se učinkovitost in racionalizira delovna sila. Zato se težava z delovno silo, ki se je mučila v preteklih letih, letos komaj pojavlja.

Liao Cizheng je izpostavil, da je podjetje še naprej prilagajalo proizvodno linijo. Letošnji poudarek je na stabilizaciji stopnje izkoriščenosti zmogljivosti. Upam, da nihanja v vsaki četrtini ne bi smela biti prevelika. Zaenkrat je plodna.

Za načrtovanje zmogljivosti je Liao Zhizheng dejal, da se je širitev zmogljivosti zunaj celine, vključno s Tajvanom in Batamom v Indoneziji, začela proizvajati, naložbenih načrtov pa v Indiji in Vietnamu ni. Poudarek je na prilagajanju potrebam strank in izbiri najboljšega mesta. Pridite investirati.

Kar zadeva del 5G, je Liao Cizheng dejal, da vsi govorijo o 5G, a bo resnični videz videl prihodnje leto. Pričakujemo, da bo prepoznavnost izdelka precej boljša kot letos. Tudi to podjetje je optimistično. Poudaril je, da za predelovalno industrijo obstajajo priložnosti za spremembe in če sprememb ne bo, bo vstopil v drug konkurenčni vzorec.