Izberite svojo državo ali regijo.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의SvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийtiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescčeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederlandTaiwanTürk diliΕλλάδαDeutsch

Superflo Ležaji navijači

Image of Delta Product Groups logo

Superflo Ležaji navijači

Deltaovi ventilatorji Superflo imajo izjemno izboljšan sistem nosilcev rokavov

Ventilatorji Delta Superflo, ki predstavljajo odločilen korak naprej v tehnologiji rokavov, so vrhunec neštetih ur raziskav in razvoja, kar povzroči novo razširjene mehanske strukture, ki zagotavljajo trajno mazanje predilnega mehanizma. To dosežemo z večkratnimi izboljšavami notranjega mazalnega sistema, dinamike črpalk, tesnjenja in pretoka. Z ventilatorjem Delta Superflo, ki imajo oljno črpalko proti gravitaciji, v notranjosti komore z dvojnim labirintnim tesnjenjem ponovno zapirajo notranje zaloge nafte. Ta tok v kombinaciji s toploto in tlakom, ustvarjenim s centrifugalnimi silami med delovanjem, zmanjša trenje in hrup ter podaljša življenjsko dobo ventilatorja.

Zavedajoč se, da so rokavski ležaji skupen in stroškovno učinkovit pristop hlajenja, ventilatorji Delta SuperFlo nudijo stroškovno osveščeno nadgradnjo, ki pomaga pri minimiziranju dragih vzdrževalnih ciklov. V teh nadgradnjah so sorazmerne izboljšave radialnih vibracij, odličen protikrot, široka paleta aplikativnih obratovalnih temperatur in celotno zmanjšanje hrupa. Vse to prispeva k zmanjšanju okvar opreme zaradi pregrevanja zaradi izpada ventilatorja in zamenjave ventilatorjev.

Kot navidezno zasenčena kritična komponenta ventilatorji Delta Superflo pomagajo vzdrževati ustrezne delovne temperature osrednjih računalniških komponent, kot so CPU in napajanje. Te so integrirane v CPU hladilnik in notranje v napajalnik. Širok izbor izdelkov za široko porabo v različnih drugih kategorijah ima ventilator Superflo, da med obratovanjem ohranijo potrebne toplotne lastnosti.

Lastnosti
  • Preoblikovane tesnilne poti in poti za pretok olja
  • Zelo zmanjšano trenje in hrup
  • Boljša zvočna zmogljivost pri ventilatorjih s 2-krogličnimi ležaji pri nizki hitrosti
  • Odličen anti-šok
  • Življenjska garancija za obratovanje (L10) 50.000 ur pri 40 ° C
  • Široko veljavno temperaturno območje